מכללת תלפיות - ויסות רגשות בקרב ילדים באמצעות כלים התנהגותיים קוגנטיביים

בימי ראשון 14:30-15:30
ובימי רביעי 10:00-11:00
בחדר רכזים [107]

סטודנטים, שטרם הסדירו את תשלום שכר הלימוד לשנה"ל תשע"ח, יחסמו מלגשת לבחינות, להגיש עבודות וקבלת שירותי מכללה
החל מתאריך כ' טבת (7.1.18)
ומתבקשים לגשת מידית לגזברות להסדרת התשלום

פתיחת תכנית מלגות היא"ס ישראל לשנת 2017
פרטים מלאים

חדש - יום פתוח
דף הבית >> לימודי המשך והשתלמויות >> אופק חדש לכלל המורים >> ויסות רגשות בקרב ילדים באמצעות כלים התנהגותיים קוגנטיביים

ויסות רגשות בקרב ילדים באמצעות כלים התנהגותיים קוגנטיביים

ד"ר יעל שרון

תפקידו של המורה בכיתה הינו תפקיד רחב וגדול ואינו מצומצם לכלל העברת ידע. עליו לחנך, להוות דוגמא, לעזור לתלמידים שבכיתתו להצליח למצות את הפוטנציאל הגלום בהם, לעודד סקרנות, עניין, לעזור בפיתוח יחסים חברתיים ועוד. אחד התפקידים המרכזיים שניצבים לפתחו של המורה הוא ההתמודדות עם קשיים רגשיים והתנהגותיים של ילדים.

השתלמות זו נועדה להקנות למורים וותיקים, שמגיעים עם ידע ונסיון בתחום החינוך וההוראה, כלים תיאורטיים ומעשיים לפיתוח תכניות מניעתיות בתחום הויסות הרגשי בהתאם להדרכה ולהכוונה שיקבלו במהלך הקורס. בנוסף, המורים ילמדו לערוך מיפוי לבחינת קשיים בויסות רגשות בקרב תלמידיהם כשלב מקדים להפעלת תכנית.

מטרת הקורס

הקניית כלים לאנשי הוראה בהפעלת תכנית קבוצתית מניעתית בנושא ויסות והעשרה רגשית בקרב ילדים

אוכלוסיית היעד
מורים באופק חדש החל מדרגה 3

דו - שנתי

4 שעות שבועיות
(120 שעות בודדות)
80 שעות לימודים
40 שעות הדרכה אישית וכתיבה

ביום א

10 מפגשים בשנה
(מתוכם אחד מתוקשב)

את הטופס ניתן לשלוח לכתובת: רח' יטבתה 7 חולון 5850010.
לפקס03-512855003-5128550
או סרוק למייל:  hishtalmut@talpiot.ac.il