לכל הסטודנטים/ות, נא להיכנס לדואר המסומן כספאם spam / דואר זבל ולבדוק שלא התקבלו אליו הודעות מן המכללה

יום הסטודנט
מיועד לכולם מ-14:00-10:00 שאר הלימודים סדירים
סטודנטים סדירים
מחויבים בנוכחות.
בנות הסבה הלומדות ביום זה ישתתפו באירוע.
בנות הסבה שנמצאות בעבודה מעשית יתייצבו בביה'ס.
סטודנטים שזהו יום חופשי.
מגיעים ויהיו זכאים לשחרור מיום עבודה

פרטים כאן

דרושים פרחי הוראה
עבור הפרויקט להנצחת נופלים
בשירות הצבאי ובפעולות האיבה

פרטים נוספים כאן

דף הבית >> לימודי המשך והשתלמויות >> עוז לתמורה >> רכז התאמות ללמידה ולהבחנות

רכז התאמות ללמידה ולהבחנות "עוז לתמורה"

ד"ר רבקה פנייבסקי

הקורס יתמקד בשני נושאים מרכזיים: ידע פסיכו-פדגוגי רלוונטי ותכנים ארגונייםמערכתיים. בקורס יעמיקו הלומדים בידע הקשור לקשיי למידה ובלקוית למידה. הם יכירו את רצף ההתערבות החינוכית החל מתהליכי איתור יעד מתן התאמות לתלמידים מתקשים. הלומדים ייחשפו למדיניות משרד החינוך באשר להתאמות בהיבחנות לתלמידים מתקשים וילמדו על מרכיבי התפקיד של הרכז. בנוסף יודגש נושא הובלת הצוות הרב מקצועי כמכשיר רב ערך בסיוע לתלמידים מתקשים.

תכנית הקורס
  • תפיסת התפקיד הכרת שותפי התפקיד והובלת צוות רב מקצועי
  • מאפיינים קוגניטיביים רגשיים והתנהגותיים של תלמידים בעלי לקויות למידה והיבטים פדגוגיים ארגוניים בעבודת רכז ההתאמות
  • מדיניות המשרד ביחס להתאמות בפיתוח מקצועי תוך תפקוד ביטויים ללקויות ברמה תפקודית, מיפוי ואיתור אבחונים, תכנית התערבות, אסטרטגיות למידה - פרטניות וקבוצתיות.
אוכלוסיית יעד
  • מורים בטרם כניסתם לתפקידשנת ההכשרה