המכללה האקדמית לחינוך תלפיות בחולון, חוגגת את פתיחת התוכנית המבוקשת בהובלת ד״ר אסנת וינפלד וד״ר נאוה ויינר.
בחלל מלא השראה, אנרגיות של עשייה והתרגשות גדולה, קיבלה השבוע המכללה האקדמית לחינוך תלפיות את פניהן של הסטודנטיות במחזור המייסד של התוכנית החדשנית לתואר שני בטיפול באמנות. פתיחת התוכנית מסמנת אבן דרך אקדמית ומקצועית משמעותית, ומביאה איתה בשורה אמיתית לעולם הטיפול והחינוך בישראל.
הבחירה ללמוד טיפול באמנות מבטאת רצון להעניק ליצירה משמעות נוספת, להפוך אותה לשפה המאפשרת ביטוי, קשר ומפגש עם עולמו הפנימי של האדם. הסטודנטיות החדשות מביאות איתן את הרצון ללמוד, להתפתח ולעסוק במקצוע שיש בו רגישות, עומק ושליחות.
אנו מאחלים לסטודנטיות המחזור הראשון דרך עשירה בלמידה, בגילוי ובהתפתחות, ומברכים את ד״ר אסנת וינפלד וד״ר נאוה ויינר עם פתיחת התוכנית בהובלתן.


Back to top